• Portalet
  • Hyrja
  • Regjistrimi
Nuk ka asnjë rezultat për termin e kërkuar 😔

toskEgege Website
toskEgege Website

toskEgege - Platforma që i mbledh të gjithë shqipfolësit prej Prishtinës e Medvegjës deri në Tuz e Athinë!

toskEgege - është krijuar për të mbledhur dhe kategorizuar web-lidhjet nga të gjithë shqipfolësit e Evropës Juglindore – duke përfshirë diasporën.

Misioni ynë është që t’i afrojë të gjithë shqiptarët, duke u dhënë hapësirë të barabartë si atyre nga Prishtina, Tirana, Medvegja, Shkupi, Tuzi i Malit të Zi, etj.

Thënë më thjesht, të gjitha lajmet për shqiptarët e Evropës Juglindore tani mund t’i lexoni në një platformë të vetme, e të cilat mund t’i ndani sipas kategorisë apo shtetit.

Kategoritë janë të ndara në: Lajmet më të fundit; Lajmet më të votuara; Lajme të përgjithshme, Lajmet nga shtetet e Ballkanit ku jetojnë shqiptarët dhe diaspora. Platforma po ashtu ofron edhe një ballinë automatike, ku mund t’i ndiqni të gjitha portalet kryesore në gjuhën shqipe.

Komuniteti

Me një vizion të vetëm që shqiptarët të bashkohen përmes internetit dhe të jenë të përditësuar me informacionet për shqiptarët kudo që jetojnë, ideja është që të krijojmë një komunitetit ku mund të shprehet mendimi i lirë, të shpërndahen lidhjet, të komentoni e të votoni gjëra më interesante në webin shqiptar! 👐

Për më shumë informacione, drejtohu te: [email protected]

Partnerët Ekskluziv

Telegrafi

Partnerët Premium

Pse jem Toskë e pse jem Gegë, jem ni lis por me dy degë.
© Copyright 2020 - toskEgege.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Partnerët